ALTANSEJL - opmåling og bestilling

Med et altansejl fra vores egen systue, får du både hygge og privatliv på din altan!
Der kan til tider være ret blæsende på en altan, både på grund af det danske vejr og fordi man er højere over jorden end ellers. Er altanen placeret på hjørnet af en bygning, bliver du udsat for mere blæst, og derfor er det en god løsning at bruge et altansejl.
Vores stærke og robuste altansejl til montering på altanens gelænder, giver dig læ og mindre støj, og vi specialfremstiller til både private og foreninger.

Vi producerer sejl efter mål og ønske, og du kan bestille dit nye altansejl på vores hjemmeside. Hvis du er en del af en større forening hvor I er flere der har interesse så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud. 


Sådan måler du op til dit nye altansejl
For at bestille et altansejl skal du kende højden og længden. Højden er målet fra enten dit gulv eller din nederste vandrette tværstang, og op til den næste vandrette tværstang. De fleste vælger at vikle sejlet imellem de lodrette stænger, så det ikke blafrer i vinden, og den letteste måde, at måle dette op på, er ved at tage et stykke kraftig snor eller bånd, og vikle den om dine lodrette stænger som du gerne vil have dit sejl viklet. Det er vigtigt at målet bliver præcist, da sejlet skal fastmonteres så stramt som muligt så det ikke bliver for langt og evt. begynder at bule ej heller bliver for kort. Se gerne vores video hvordan du med vores special fremstillede målebånd måler nemmest op. Målebåndet kan bestilles sammen med eventuelle farveprøver på vores hjemmeside. 
Vi har et stort udvalg af farver på altansejl, og du er meget velkommen i vores butik på Godthåbsvej hvor du kan se og røre ved alle farveprøverne.

 
Altansejl fra Altanbutikken. 

  • Produceres efter dine ønsker og mål
  • Stort udvalg i farver
  • Til både private og foreninger
  • Nem at rengøre
  • Overfladebehandlet mod råd og svamp
  • Fremstillet af modstandsdygtigt akryl (360g. Dacron spunpoly) 
  • Falmer ikke
  • Forsynet med øjer for hver 50 cm.
  • 10 års garanti på stoffet

Vi tilbyder naturligvis altansejl i mange forskellige farver, så du kan få et, der passer flot til netop din altan - men husk at undersøge om din forening har vedtægter eller retningslinjer om hvilke farver der må bruges i din bygning.
Alle sejl syes efter mål på vores egen systue og vi gør os umage med at levere det bedst mulige resultat derfor kræver det ekstra behandlingstid og du må regne med en længer leveringstid i højsæsonen. Du vil altid kunne se den aktuelle leveringstid på produktet. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.