Guide: Sådan samler du Beate bambus lounge

Guide: Sådan samler du Beate bambus lounge

Vores smukke Beate bambus lounge er en skøn og naturlig forlængelse til uderummet. Der er dog særlige kendetegn ved bambustræet, man skal være opmærksom på, når man skal samle Beate bambus lounge. Vi har derfor her lavet en udførlig guide, der sikkert hjælper dig med at samle din nye Beate Lounge, så du hurtigst muligt kan komme i gang med loungehyggen.

  1. Din nye Beate lounge består af fire dele. En ryg, en bund og to sider. På træet er der sat numre, der viser hvilke dele, der hører sammen. Sæt del nr. 1 med nr. 1 og nr. 2 sammen med nr. 2.
  1. Start med at banke den ene side på bunden. Her skal du bruge en gummihammer eller en bambusstav. Bank forsigtigt komponenterne i hak uden af banke dem helt ind. Stavene, der skal bankes ind, kan virke "for store", men det er de ikke, de skal bare passe i hak med hullerne på tilhørende side.
  1. Det er vigtigt, at du ikke banker den ene stav helt ind i første omgang - bank lidt af gangen hele vejen rundt, så du får alle dine 4 hjørner med. Ellers risikerer du, at du får den banket skævt på. Bambusstavene kan være svære at få ud igen, derfor er det vigtigt, at de bliver banket jævnt på alle hjørnerne, så de bliver lige.
  1. Når den ene side af loungen er sat på, vend da siden på højkant og bank den anden side forsigtigt på.
  1. Når de fire dele af sat sammen, bank da efter med din gummihammer eller bambusstav.
  1. Vær igen opmærksom på, at du aldrig skal banke stavene helt i bund, da loungen i så fald vil være meget svære at skille ad igen. Det skyldes, at bambustræet udvider sig, når det bankes ind i hullet, og det derfor vil udgøre en større modhage, hvis det igen skal fra hinanden. 
  1. Når alle siderne er samlet og banket en smule mere ind, skrues skruerne ind. Her er det igen vigtigt, at disse ikke skrues helt ind i første omgang men lidt ad gangen i hver side.
  1. Det er altid en god idé at efterspænde dine skruer en gang imellem for at sikre, at din lounge stadig står skarpt.
  1. Når skruerne er i, er din Beate bambus lounge klar til brug.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med loungehyggen!