Black Friday 2021 hos Altanbutikken

Black Friday donation og konkurrence - 26. november 2021

I Altanbutikken vil vi gerne gå en anden vej med Black Friday og i stedet støtte et godt formål, som gør en forskel – sidste år støttede vi med stor succes Ungdommens Røde Kors i den svære juletid for udsatte børn og unge i Danmark og det vil vi gerne gøre igen i år. 

Derfor donerer vi atter engang 50% af vores omsætning på Black Friday til Ungdommens Røde Kors.

Sidste år gik vores støtte til at sikre jule- og sociale aktiviteter i fire måneder for børn anbragt på døgninstitution. Dette vil vi gerne gøre bedre i år, ved at samle endnu flere penge ind. Ungdommens Røde Kors har over 3000 frivillige, som er med på at gøre en stor forskel for tusindvis af børn og unge i Danmark. Julen er en højtid, som kan være svær for mange danske børn og unge, hvis de på grund af sygdom, vold eller svigt i familien ikke kan holde jul derhjemme.

Derfor vil vi gerne bidrage med at gøre en forskel, så nogle af Danmarks mest udsatte børn kan være med til julearrangementer, hvor den barske hverdag glemmes for en stund. De unge frivillige i Ungdommens Røde Kors har brug for midler til at arrangere børnecaféer, hvor de bager julekager, klippeklistrer, laver julegaver og meget andet sammen med børn på landets hospitaler, krisecentre, psykiatriske afdelinger og døgninstitutioner. Dette synes vi er værd at bakke op omkring.

Mange af vores førte brands er også begejstrede omkring at hjælpe udsatte børn og unge og har derfor doneret fantastiske præmier, som du kan vinde ved at købe dine julegaver på Black Friday hos os.

12 brands = 12 heldige vindere
Vi trækker 12 vindere blandt alle der har lagt en ordre på Altanbutikken.dk i løbet af Black Friday, fredag d. 26. november. Vinderne får direkte besked.

Præmier: