Black Friday hos Altanbutikken

Black Friday donation og konkurrence

I Altanbutikken vil vi gerne gå en anden vej med Black Friday og i stedet støtte et godt formål, som gør en forskel – i 2020 og 2021 støttede vi med stor succes Ungdommens Røde Kors i den svære juletid for udsatte børn og unge i Danmark. 

Derfor donerede vi i 2020 og 2021 50% af vores omsætning på Black Friday til Ungdommens Røde Kors.

Vores støtte gik, både i 2020 og 2021, til at sikre jule- og sociale aktiviteter i fire måneder for børn anbragt på døgninstitution. Ungdommens Røde Kors har over 3000 frivillige, som er med på at gøre en stor forskel for tusindvis af børn og unge i Danmark. Julen er en højtid, som kan være svær for mange danske børn og unge, hvis de på grund af sygdom, vold eller svigt i familien ikke kan holde jul derhjemme.

Derfor ville vi gerne bidrage med at gøre en forskel, så nogle af Danmarks mest udsatte børn kunne være med til julearrangementer, hvor den barske hverdag kunne glemmes for en stund. De unge frivillige i Ungdommens Røde Kors har brug for midler til at arrangere børnecaféer, hvor de bager julekager, klippeklistrer, laver julegaver og meget andet sammen med børn på landets hospitaler, krisecentre, psykiatriske afdelinger og døgninstitutioner. Dette synes vi er værd at bakke op omkring.

Mange af vores førte brands er også begejstrede omkring at hjælpe udsatte børn og unge og donerede i 2021 derfor nogle fantastiske præmier, som du kunne vinde ved at købe dine julegaver på Black Friday hos os.

12 brands = 12 heldige vindere
Vi trak 12 heldige vindere blandt alle der har lagde en ordre på Altanbutikken.dk i løbet af Black Friday 2021.

Præmier:

Der skal lyde en kæmpe tak til vores brands der støttede op
og til alle jer der valgte at handle hos os på Black Friday.

Tak

fra alle os i Altanbutikken