Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Sådan passer du godt på din parasol

Det er dejligt med en altanparasol så du kan beskytte dig mod solens skadelige UV-stråler.
Men det danske klima er ikke altid lige pålideligt, så her kommer et par tips til hvordan du passer bedst muligt på din parasol:

  • Klap parasollen sammen når du ikke bruger den.
  • Køb et cover, som du kan sætte over parasollen. Se vores udvalg af parasolcover her. 
  • Hvis det blæser op, så tag parasollen ned. Du kan evt. lade underdelen af stangen sidde i parasolbeslaget eller parasolfoden, så du kun tager overdelen ned (men husk så at tømme understangen for vand hvis det har regnet). Her kan du også, med fordel, bruge et parasolcover, da du så bare kan lægge parasollen i coveret ned på altanen.
  • Smør knæk-funktionen med olie, da den ellers kan blive sårbar.
  • Rengør af og til din parasol med en lille smule grundrens blandet med vand. Du kan også behandle den med tekstilimprægnering, så smuds ikke sætter sig.

Det er især parasoller med en stor omkreds der kan blive grebet af vinden. Derfor er de fleste af vores parasoller med en diameter over 180cm også tykkere i både stang og lameller, men ovenstående vejledning gælder både for små og store parasoller.

Hos Altanbutikken har vi sammensat et bredt udvalg af altanparasoller, som alle er produceret i en god kvalitet, så de kan holde til at blive brugt i mange år. Vores altanparasoller fås i forskellige farver, som giver en stilfuldt udtryk på parasollen, lige meget om du foretrækker pangfarver eller de mere neutrale toner. Se vores store udvalg af parasoller her.

Du kan også læse mere om hvad du skal være opmærksom på INDEN du køber en altanparasol her.