Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Montering og vedligehold

Montér selv

Du kan sagtens montere dit altansejl selv.
Se vores videoguide nedenfor, hvor vi tager dig igennem hele opsætningen.

Start ved hjørnet og flet ind mod væggen
Når du modtager pakken med sejlet, eller henter det i vores showroom, så er sejlet rullet sammen. Behold det rullet når du sætter det op, så du undgår at det bliver bøjet eller krøllet. Start med at føre sejlet gennem ved hjørnet. Flet det ud og ind gennem tremmerne, som da du målte op til du når den sidste stolpe. Fastgør let med strips eller bindebåndene.

Flet hele vejen rundt
Flet derefter resten af sejlet hele vejen rundt. Lav store 'bølger' i det stykke du allerede har flettet, så den anden ende af sejlet kan flettes igennem uden at sejlet bøjes eller krølles. Før sejlet helt hen til der hvor det skal starte i modsatte side

Stram til
Gå tilbage til den side du har fæstet og stram sejlet til hele vejen rundt. Du kan nu også fæste det let med strips eller bindebåndene i den anden side. Stram helt til i begge sider, så sejlet kommer helt op ad endestolpen. Så står dit sejl stramt og flot. Klip det overskydende af strippen og gem samlingen bag stolpen.

Ekstra fastgørelse
Har du valgt øjer hele vejen rundt, kan du også fæste med strips langs med sejlet i top og bund, efter behov.

Montering af vores montør

Hvis du ikke selv har mod på det, kommer vores montør gerne ud og monterer dit altansejl. Det koster 399,- og kan vælges som leveringsmetode når du bestiller sejlet.

Ønsker du at bestille en montering efter købet eller når du har fået sejlet leveret hjem, så blot kontakt os på mail: kundeservice@altanbutikken.dk

Vedligeholdelse

Vores altansejl er meget holdbare, både i stof og farve. De er fremstillet af modstandsdygtigt akryl (300g/m2), der er 100% gennemfarvet, så de ikke falmer i solen.

Stoffet er fuldt vandafvisende og er forbehandlet mod råd og svamp.
De fleste pletter der skulle komme på, kan nemt vaskes af med varmt sæbevand.
GREEN® er desuden behandlet med nanopartikler, så det er selvrensende.
Der er 10 års garanti på stoffet, og derfor ikke meget behov for løbende vedligehold.

Vi har produceret altansejl efter mål siden 2013, og vi har endnu ikke haft en reklamation eller garantisag på stoffet. Så vi kan stå inde for at stoffet efterlever det lovede.