Altaninspiration

Et skræddersyet design til din drømmealtan!⁠

Vi er her for at hjælpe dig med at skabe et uderum efter dine ønsker, som passer til din stil og behov. Lad os skabe noget magisk sammen!

Vores blog

Her kan du finde forskellige blogindlæg med inspirerende idéer og forslag til indretning af dit udendørsområde. Der er også mere tekniske blogindlæg, der giver svar på, hvordan du bedst beskytter dine møbler i vintermånederne, hvilken parasol og hvilke beslag der passer til din altan, samt hvilke planter der egner sig til dine altankasser, ud fra hvilket verdenshjørne din altan vender mod.

Tyvstart altankasse sæsonen

Tyvstart altankasse sæsonen

Flere slags krydderurter og dekorative planter, vil blive brændte af at stå i direkte sol hele dagen. De har det meget bedre i altankasser på øst- og vestvendte altaner. Og endda selvom du har en nordvendt altan uden direkte sol, er der masser af muligheder for at dyrke smukke og smagfulde planter i dine altankasser.

Læs mere
Forår på altanen!

Forår på altanen!

Vi har længtes efter varmen, spirene, blomsterne og bladene på træerne. Vi har savnet naturens under, efter måneder med for lidt sol, for få blomster, ingen sommerfugle og ingen tid til ingenting på altanen.

Læs mere
De fem bedste råd til at indrette en altan

De fem bedste råd til at indrette en altan

Trine (Medejer og Kreativ Direktør af Altanbutikken) giver dig her hendes 5 bedste råd til dig, der skal i gang med at indrette din altan.
Læs mere

Moodboards

Vi har kreeret et visuelt board til dig, så du nemt og overskueligt kan inspireres af de produkter du er mest interesseret i. Visualiseringen hjælper dig med at skabe dit udendørs åndehul.

Hvad siger vores kunder

★★★★★
De tekniske tegninger var vældig hjælpsomme. De gav mig et klart billede af, hvor meget plads jeg egentlig har på min mega, mega lille altan. Opdagede at jeg kunne få plads til både bord, to stole og stor, lækker altankasse:)
Lene fra Århus
★★★★★
Tak for virkelig handy guides med masser af nyttige info. Jeg fik meget ud af de, især da jeg skulle finde den rette størrelse på min parasol og det perfekte parasolbeslag til mit gelænder. Tak!
Lasse fra Søborg
★★★★☆
Skønt at jeg nemt kan finde de ting, der har givet mig inspiration på Instagram, i 'Instagram Shoppen'.
Sine fra København

Inspiration til altansejl

Udforsk vores store billedbank med altansejl. Find inspiration til farver og løsninger, se før/efter-billeder og følg med i nogle af vores mange altansejls-projekter.
Vi opdaterer siden fortløbende med nye billeder som viser hvordan altansejl kan bruges for at skabe mere privatliv, mere læ for vinden og gøre altanen endnu mere personlig.

Mere inspiration fra os

Instagram Shop

Har du set noget, du ikke kan leve uden? Shop direkte fra vores Instagram-feed! Her kan du klikke direkte ind på de produkter, som vi viser på Instagram, og shoppe alt det, du har behov for til dine altandrømme.

Gaveguide

Har du også svært ved at finde den rigtige gave til en du har kær? Lad os hjælpe dig med at blive inspireret til dine gaver.

Tekniske tegninger

På denne side har vi lavet forskellige forslag til, hvordan man kan indrette altaner med forskellige størrelser.

Balcony Living Cph Lookbook

Mangler du idéer til at indrette altanen?
I vores online Lookbook får du det hele og fulde overblik over alle vores Balcony Living Cph produkter. Og du kan dykke ned i hvordan vi har brugt altanmøblerne til at indrette skønne altanoaser.
Tag et kig, og lad dig inspirere til at skabe din egen drømmealtan.

Vi er på Instagram, Facebook, Youtube og Pinterest

Følg os for endnu mere altaninspiration.

Vores showroom på Frederiksberg

For mere inspiration og rådgivning kom forbi vores butik på Frederiksberg.

Adresse:
Godthåbsvej 11
2000 Frederiksberg

Du finder altid de opdaterede åbningstider nederst på siden.