Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Altanbutikken ApS
CVR: 34710260
Showroom: Godthåbsvej 11, 2000 Frederiksberg
Lager:

System Transport

Kumlehusvej 1B, Øm

Port 9-10

4000 Roskilde


Mail: kundeservice@altanbutikken.dk
Tlf.: 52585867 (Telefontid er mandag-torsdag kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 10.00-14.00)

Bankinformation: 5074 - 0001325109

Betaling
På www.altanbutikken.dk kan der betales med:

Dankort
Visa/Dankort
Visa/electron
Mastercard
Mastercard DK
Maestro DK
MobilePay
Bankoverførsel - Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Anyday
Viabill - Betingelser Viabill KontoBetingelser Viabill Free

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.altanbutikken.dk
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.altanbutikken.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Rabatter
Har du modtaget en rabatkode til brug i webshoppen, skal du selv benytte denne inden du gennemfører dit køb. Det vil ikke være muligt at få tildelt rabat efter købet er gennemført.

Ang. rabataftaler til boligforeninger
Vi tilbyder at boligforeninger af alle typer kan henvende sig om at få lavet en rabataftale. Kontakt os på mail med en beskrivelse af foreningen, hvis I ønsker dette: kundeservice@altanbutikken.dk

Rabatkoder der er givet til en forening er kun gældende for dennes beboere. Misbruges en forenings rabataftale, vil pågældende ordre blive annulleret. Ved tilbagevendende eller systematisk misbrug kan hele rabataftalen blive annulleret.

Levering
For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af ordrens vægt og størrelse.

Fragtpriser:
Der tillægges fragt på alle ordrer under 1.000 kr. Fragtpriserne starter ved 49 kr. Alle ordrer på 1.000 kr. kan leveres fragtfrit.

Vi forbeholder os ret til at ændre i leveringsmetoden, hvor det skønnes at en anden leveringsmetode er mere passende på baggrund af varens karakter eller ordrens størrelse. F.eks. kan pakken være for stor til valgt udleveringssted og derfor opgraderes uden beregning til levering med egen chauffør eller fragtmand. Det kan også ske at vi ændrer fragtfirma fra GLS til Postnord eller omvendt, hvor vi finder det nødvendigt.

Ofte vil en ordre indeholdende flere varer komme i flere pakker, da varerne kan have udformninger der gør de ikke kan sendes sammen.

Vi bestræber os på at sende hele ordren samtidigt. Men ved varer med forskellig leveringstid kan vi være nødsaget til at sende dele af ordren før alt er på lager.

Husk at checke varen for skader inden fragtbrev underskrives. Ved skader skrives dette på fragtbrevet og reklamation over fragtmand bedes ske senest 5 dage efter modtagelse.

Specielt om altansejl
Fortrydelse ved køb af altansejl:
Vi producerer sejl efter dine individuelle mål. Da der produceres efter specialmål, bortfalder fortrydelsesretten så snart produktionen er sat i gang. Ønsker du at fortryde dit køb af altansejl skal du hurtigst muligt meddele os herom på kundeservice@altanbutikken.dk. Hvis produktionen ikke er sat i gang kan vi annullere ordren. Er produktionen af dit altansejl sat i gang kan ordren ikke fortrydes.

Produktionstid:
Du vil altid kunne finde et overslag på produktionstid øverst i beskrivelsen her.

Særligt om målebånd:
Vi tilbyder en ydelse, hvor du kan låne et målebånd til en præcis opmåling af din altan til altansejl. Det koster 99 kr., som tilbagebetales som en rabat på dit altansejl. Målebåndet skal sendes eller leveres retur til os indenfor 14 dage fra modtagelse. Hvis vi ikke har modtaget målebåndet retur indenfor fristen vil vi henvende os til dig. Returnerer du ikke målebåndet indenfor 10 dage fra vores henvendelse vil vi fakturere dig for det. 8m målebånd faktureres med 700 kr. og 15m målebånd faktureres med 1.000 kr.

Montøropmålinger:
Fortrydelsesretten bortfalder på montøropmålinger der er fuldført.

10 års garanti på stoffet:
Vores producenter af stof til altansejl tilbyder 10 års garanti på stoffet. Se betingelser for garantien herunder.
Standardfarver Original og GREEN
Specialfarver Original

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Har du fortrudt noget? Du kan med fordel benytte vores returguide på altanbutikken.dk/returnering for den hurtigste behandling af din sag.
Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på www.altanbutikken.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på altanbutikken.dk/returnering eller på mail, kundeservice@altanbutikken.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Selvom du fortryder bør du stadig hente din pakke og sørge for returforsendelsen til os. Pakker der nægtes modtaget eller ikke afhentes pålægges et gebyr på hele udgiften for den forgæves levering.

Returnering
Skal du returnere noget? Du kan med fordel benytte vores returguide på altanbutikken.dk/returnering for den hurtigste behandling af din sag.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post, ej heller returneres i vores showroom. Dette gælder for større have og altanmøbler.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 400.

Varer der, på grund af deres udformninger, ikke kan sendes sammen, bør sendes i flere pakker.
Bruger du vores labels, skal du betale for hver pakke der sendes. Pakker med label hentet hos os, der er tapet sammen, men som ikke via deres udformning burde sendes sammen, pålægges et gebyr på 100 kr., da disse pakker skal sorteres manuelt af fragtfirmaet.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Afslag i pris på grund af emballagemangler eller brug
Emballagen er en vigtig del af varens fremtræden. Ønsker du at fortryde et køb er det derfor vigtigt at du returnerer varen i dens originale og intakte emballage. Ellers vil det ikke være muligt for os at sælge den som ny til en anden kunde, og vi vil derfor ved tilbagebetalingen skulle fratrække et beløb for den værdiforringelse varen har fået.

Som hovedregel har vi disse afslag i prisen:
- 10% afslag ved emballageforringelse (eksempelvis gaffatape på kasse eller iturevet kasse ved udpakning)
- 20% afslag ved manglende emballage
- 50% afslag ved ibrugtagen vare, der dog vurderes til at kunne sælges igen ved lagersalg eller lignende

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Dog refunderes ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder. Leveringsomkostninger refunderes ikke hvis det kun er en del af ordren der fortrydes. Send retur uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til vores lager:

System Transport

Kumlehusvej 1B, Øm

Port 9-10

4000 Roskilde

__________________

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Vedlæg en udfyldt fortrydelsesformular som du finder nederst i disse betingelser eller på altanbutikken.dk/fortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Vi modtager ikke pakker sendt med DAO.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Er der fejl eller mangel på varen? Du kan med fordel benytte vores returguide på altanbutikken.dk/returnering for den hurtigste behandling af din sag.
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.altanbutikken.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

REKLAMATIONSVARER skal sendes til vores kontor i Greve: Lunikvej 2, 2670 Greve. 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse dit ordrenummer samt hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Vedlæg gerne billeder.

Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Den hurtigste behandling får du ved at benytte vores returguide på altanbutikken.dk/returnering.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Pas på med at sende med DAO, da de leverer udenfor normale tider, og vi kan derfor ikke love at pakken kommer frem til os.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger hvor det er aftalt.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på www.altanbutikken.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Altanbutikken Aps opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Virksomhedens ansvarlige ledelse har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på altanbutikken.dk er Hans Kristensen, tlf: 40592800.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.altanbutikken.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Altanbutikken Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Altanbutiken Aps.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@altanbutikken.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til konkurrence og forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Fortrydelsesformular
Nedenstående formular skal udfyldes og medsendes din returpakke. Du kan printe ved at gemme billedet på din computer og printe det derfra eller trykke Ctrl+p og vælge at printe den side formularen er på.

 

 

Disse handelsbetingelser er senest opdateret d. 16. februar 2023.