ShowroomAltanbutikkens showroom sælger kvalitetsmøbler samt tilbehør til altaner og mindre uderum. 

I vores showroom har vi gjort meget ud af at indrette vores lokaler, så du som kunde får en helhedsoplevelse, og derved har mulighed for at se adskillige altaner fuldt indrettet. Dette giver gode idéer til fuld udnyttelse af en altans potentiale. Fra det store udvalg samt placering af møbler, til det fuldente look med tilbehør, som er med til at gøre din altan helt unik. 

Vi forhandler vores eget inhouse brand Balcony Living Cph. Derudover forhandles andre mærker, der er nøje udvalgte efter vores koncept. Vi lagerfører altankasser, parasoller, tekstiler samt tilbehør i showroomet. Møbler kan bestilles online nede i vores showroom, med hjælp fra vores personale, hvorefter vi leverer dine møbler hjem til dig.  

Du finder os på Godthåbsvej 11, 2000 Frederiksberg. Vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe dig videre med din altandrøm. 

Åbningstider:
Torsdag - Fredag: 11.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 14.00

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende en mail på: kundeservice@altanbutikken.dk eller ringe til vores kontor i Greve på 52585867, inden for vores telefontider: 

Telefontider: Mandag - Torsdag: 09.30 - 15.00 og Fredag: 09.30 - 14.00.