Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Showroom på Frederiksberg

Altanbutikkens showroom, Frederiksberg
Godthåbsvej 11
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Opdaterede åbningstider kan altid findes i bunden af siden.

I showroomet finder du udvalget af vores kvalitetsmøbler samt tilbehør til altaner og mindre uderum. 

I vores showroom har vi gjort meget ud af at indrette vores lokaler, så du som kunde får en helhedsoplevelse, og derved har mulighed for at se adskillige altaner fuldt indrettet. Dette giver gode idéer til fuld udnyttelse af en altans potentiale. Fra det store udvalg samt placering af møbler, til det fuldendte look med tilbehør, som er med til at gøre din altan helt unik. 

Vi forhandler vores eget inhouse brand Balcony Living Cph. Derudover forhandles andre mærker, der er nøje udvalgte efter vores koncept. Vi lagerfører altankasser, parasoller, tekstiler samt tilbehør i showroomet. Møbler kan bestilles online nede i vores showroom, med hjælp fra vores personale, hvorefter vi leverer dine møbler hjem til dig.  

Vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe dig videre med din altandrøm. 

Kundeservice
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende en mail på: kundeservice@altanbutikken.dk (vi besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage) eller ringe til vores kontor i Greve på 52585867, inden for vores telefontider: 

Telefontider: Mandag - Torsdag: 10.00 - 15.00 og Fredag: 10.00 - 14.00.

Det er desværre ikke muligt at ringe direkte til showroomet, da der ofte er for travlt til at telefonen kan blive besvaret.

Retur
Varer købt fysisk i showroomet kan returneres samme sted. Online ordrer kan også returneres i showroomet på Frederiksberg, såfremt der er tale om altankasser, parasoller, tilbehør eller andre mindre produkter. Møbler kan ikke returneres i showroomet.