Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Førstehjælpskursus: Pust liv i din altan med forskellige tekstiler

Foråret har endelig meldt sin ankomst, og vi kan nu byde dette års udesæson hjerteligt velkommen; velkommen til sol, varme og morgenkaffe på altanen. Du har ventet på det, vi har ventet på det, og din, måske, endnu vinterklædte altan har ventet på langt om længe at kunne tage form for igen at kunne invitere dig og dine kære udendørs i skønne omgivelser. Men, hov, hvor skal man starte, hvis man ønsker at puste liv i altanen? Vi anbefaler, at du retter blikket mod tekstilerne.

Med tekstiler kan du nemt og hurtigt sætte dit personlige præg og skabe en både hyggelig og stemningsfuld altan, hvad enten du kaster dig over tekstiler til sidde- eller bænkehynder, pyntepuder, plaider eller tæpper. De er med til at give din altan et hjemligt og indbydende udtryk og kommer desuden i mange forskellige farver, mønstre og materialer. Mulighederne er altså mange, inviterer til fri leg og skulle gerne sikre, at du finder noget, der falder i din smag og passer til netop din indretningsstil.

Hynder og pyntepuder

Med dekorative hynder og puder kan du uden besvær præge stilen på din altan og bringe nye farver og udtryk i spil. Du kan vælge at afgrænse dig til én farveskala, hvis du ønsker at skabe ro og ”flirte” med minimalismen, men du kan også vælge at mikse og matche forskellige materialer, mønstre og farver for et mere livligt og personligt udtryk. Fremgangsmåden er i og for sig underordnet; det vigtigste er, at du finder en løsning, som du kan se dig tilfreds med, og som passer ind i dine visioner for indretningen. Pointen er blot, at du hurtigt og nemt kan opnå mange forskellige udtryk ved at lege med mulighederne for hynder og pyntepuder i din indretning.

Plaider

På samme måde kan du puste liv i din altan ved at tilføje plaider at varme sig på. De er ikke bare praktiske, når kulden melder sig her i starten af foråret, men også en fryd for øjet; stemningsfyldte, bløde plaider, gerne kombineret med flotte hynder og pyntepuder, kan pifte selv den mest udtryksløse altan op. Lader du dig lokke af den minimalistiske, nordiske stil, er naturens egne farver og kølige nuancer oplagte at inddrage i din altanindretning. Søger du derimod at udtrykke liv og spræl gennem din altan, kan du med rette kaste dig ud i mere fremtrædende farver. Uanset hvad du måtte vælge, er en plaid god til at skabe sammenhæng, give din altan hygge og varme og er, fremfor alt, en overkommelig måde at skifte kurs i indretning.

 

Tæpper

Sidst, men ikke mindst, kan du udøve din altan førstehjælp ved brug af smukke tæpper. Tæpper er nemlig gode til at skabe helhed og tilføre et personligt og indbydende udtryk. Med det rette tæppe kan du altså – foruden at tilbyde dine gæster fodvarme - redefinere din stil og sætte spark i altanindretningen. Ønsker du at jagte et minimalistisk og afdæmpet udtryk, kan du med fordel vælge et ensfarvet tæppe, rammesættende for de øvrige altanmøbler; søger du derimod at skabe et varmt og blidt udtryk, kan du lade mønstrede tæpper styre indretningen. Under alle omstændigheder er det fælles for alle tæpper, at de bringer din altan hygge og personlighed.

Hvorom alting er, er legen med tekstiler altså en nem og praktisk måde at forny og puste liv i din altanindretning - og derfor også et godt sted at starte. Vi hos Altanbutikken har derfor skudt vores hidtil største tekstilsæson i gang ved at købe et væld af spændende tekstiler hjem til jeres altaner – både smukke og stilfulde siddehynder til stole og bænke, bløde plaider og behagelige, bæredygtige tæpper. Du finder dem alle under kategorien Tekstiler på vores webshop.

God fornøjelse!