Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Grej til din grill

Der er kommet godt gang i grillsæsonen, og derfor er det på tide, at fortælle lidt om vores grill-grej.

Vores grillborde er perfekte som grillstation på altanen.

Det høje grillbord med sort granitplade er ideelt til at have en lille grill stående på, eksempelvis Webers lille gasgrill. Bordet giver en god arbejdshøjde, og perfekte arbejdsbetingelser, for en god grillaften på altanen.

Den sorte granitplade er ikke bare smuk, men også et oplagt valg, som underlag til grillen, da den kan tåle meget varme temperaturer, og selvfølgelig fordi den er nem at rengøre. 

Billede 1: Gaston grillbord med et lille praktisk skab. Billede: Dora grillbord 50x40x70 cm i kombination med det Dora grillbord lav. 

Resten af møblet er produceret i olieret eukalyptustræ, hvis varme glød giver god kontrast til granitpladen. Olieret eukalyptus ligner teaktræ, er holdbart og har en lang levetid hvis de bliver taget godt hånd om. Vi har også praktiske møbelovertræk som passer til flere af vores grillborde. 

Billede 1: 2 stk af Dora grillbord 60x50 i kombination med Sara gitter 95 x 62 cm.

Vores grillborde består af forskellige moduler, så du kan sammensætte et grillbord der passer lige netop til din altan, og skabe et hyggeligt grill-miljø på altanen med krydderurter, minibar og praktisk afsætningsplads til maden.

For at skabe lidt praktisk grill-hygge, kan du hænge et af vores altangitre på væggen tæt ved din grill, så du kan have krydderurter, pølsetang og alt det andet vigtige grej lige ved hånden. Krydderurter, chili osv. kan selvfølgelig også plantes i en af vores mange smukke altankasser, eller en mindre potteholder. 

Billede 1: Liva altankasse med krydderurter. Billede 2: Sara gitter med plantekasser som findes i mange forskellige størrelser og former.