Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Bliv inspireret af Sofie Hammers bohemeinspirerede udeliv

Ro og natur er ord, der går igen, når 31-årige fotograf og content creator Sofie Hammer skal beskrive sit udeliv. På kun 23 kvadrameter har hun og hendes familie fundet sig til rette på en gård i vandkanten af Korsør. Og med de sparsomme kvadratmeter bliver udendørslivet levet til fulde. Her har Sofie med sin mand Mads og parrets tre børn skabt hyggelige oaser, der følger solen hele året rundt, lige fra det tidlige forår til den sidste solstråle i oktober. For Sofie Hammer og hendes mand har det været et aktivt valg at rykke familien væk fra bylivet og ud i naturen. Her leves livet i en langsommere rytme, hvor tid og nærvær er fællesnævnere. Vi har bedt Sofie Hammer sætte et par ord på, hvad udeliv betyder for hende. 

Sofie Hammer med Rozette teak klapbord og Freja Fletstol

Billede 1: Sofie Hammer med Sunqueen bænk og Rozette teak klapbord. Billede 2: Rozette teak klapbord med Freja fletstol.


Hvad betyder dit uderum for dig?
– Mit uderum for mig er et kreativt frirum, hvor jeg kan lege med planter og indretning i helt nye og anderledes omgivelser, end mine fire hvide vægge tillader det indendørs. 

Hvordan bruger du din have og uderum i hverdagen?
– Det er et sted, hvor jeg finder ro, reflekterer tanker, holder kærligheds arrangementer, udfolder mig fysisk for eksempel i form af yoga og bold med børnene. Jeg nyder solen i rare møbler, hvor kroppen rigtig kan få lov at slappe af. 

Hvordan vil du beskrive din stil?
– Jeg elsker boheme, brændte varme farver, planter i massevis, træ i alle afskygninger, fine puder og plaider. En rolig stil med et bohemian touch. 

Regatta Rope Loungesofa Venstre med Rozette teak klapbord. 

Hvad er vigtigt for dig, når du indretter dine uderum?
– Det er vigtigt for mig at have små kroge, så jeg nemt kan flytte mig rundt og følge solens rytme. Så små spots rundt i gårdhaven er vigtig for mig at prioritere. Derudover er planter og blomster altafgørende for hyggen.

Du er stor fortaler for slow living – hvad ligger der i begrebet for dig?
– Jeg prioriterer egenomsorg højt, som for mig blandt andet indebærer yoga hver dag, helårs havbadning, løbeture og rolige kaffestunder, samt meget andet. Derudover har vi fravalgt daginstitution til de mindste og dette betyder mere tid sammen som familie alle ugens dage med alt, hvad det indebærer af leg i haven, ungerne er med til at bygge, og generelt hjælpe til med dagens projekter. 

Billede 1: Sofie Hammer med Stine Stribet parasol i Olive. Billede 2: Sunqueen bænk med Bodil bambus gitter og Ovalina plantekasse. 

Hvad fik dig til at blive optaget af det?
– Jeg havde et ønske om at være sammen med mine børn så meget som muligt, mens de er små, og imens at de har et stort behov for nærvær. Derudover har det været muligt for os at tappe ind i, da jeg er selvstændig, og min mand er hjemmegående og vi i en hvis udstrækning har byttet rundt på kønsrollerne. 

Du bor i dag på landet med din familie – hvad fik dig til at vælge dette?
– Jeg er oprindeligt født og opvokset på Østerbro i København. Efter at have boet et år i Canada, vidste jeg med mig selv, at jeg behøvede en have og naturen i nærheden frem for det vilde byliv. Det er befriende at kunne sende ungerne ud i alt slags vejr og have 5 minutter på gåben ned til havet. Det er altafgørende for min indre ro. 

Vi håber, at du med inspiration fra Sofie Hammers skønne naturunivers kan få skabt dit bedste udeliv - rigtig god fornøjelse!