Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Nobody puts baby in the corner! Giv dine altanmøbler liv året rundt

På vores lille prik mod nord har vi altid kunne regne med, at sæsonerne skifter. Og når temperaturerne begynder at dale, pakker vi havemøblerne væk og trækker inden døre, hvor livet igen leves til foråret springer ud.

Vores Freja stol er en stilsikker vinder, der går nemt til både afslapning ude og arbejde inde. Stolen er designet i lette materialer, der gør den nem at flytte rundt på og vedligeholde. Hos @londogmussehuset bruges den fint til arbejdet ved skrivebordet. Stolen kan også med fordel bruges som en elegant spisebordsstol.

 

Men at hyggen rykker inden døre, behøver ikke betyde, at dine altanmøbler må blive ude i kulden. Vores mission er, at vores møbler skal have et liv året rundt. Derfor går praktik og æstetik hånd i hånd for at sikre, at vores møbler kan bruges, uanset hvor på årshjulet vi er. Derfor er vores motto for vores egen produktion med vores inhouse brand Balcony Living Cph også:

Practical enough for the outdoors – Pretty enough for the indoors!


Den finde bambusskammel fra Madam Stoltz gør sig godt som bord både ude og indenfor, når vejret bliver koldere. Se bare hos @londogmussehuset, hvor den har fået en fin plads i stuen.

Vores serie af bambusmøbler med blandt andet Bille Bambus cafesæt er velegnet til at skabe en mere eksotisk stemning på din altan. Men hvorfor ikke tage den med indendørs? Brug for eksempel vores bambusstige Signe til kreativ opbevaring i enten stuen eller køkkenet. Eller skab et hyggeligt hjørne i stuen med vores Beate loungesofa.

 

Meget af vores design er udformet i lette og stilsikre materialer, som gør, at det er velegnet i indretningen både ude og inde. Samtidig får du mest mulig ud af dine produkter fra os, hvilket også er vores mission.


Få inspiration nedenfor til, hvordan du stilsikkert kan integrere dine altanmøbler i dit interiør. Her ser du også fra et samarbejde med @londogmussehuset, der kreativt har brugt vores produkter indenfor. 

Rigtig god fornøjelse!