Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Nostalgisk eller klassisk? Sådan styler du Sally på to måder

Sally parasollen er en ægte charmetrold, der bringer god stemning til enhver altan. Med sit nostalgiske og legesyge design passer Sally ind i manges æstetik.  

Læs med her og se, hvordan influencerne Frederikke Kaysen og Olivia Frost, bag Instagram @idetgulehus, har brugt Sally i deres indretning. 

@frederikkekaysen fortæller om at indrette Sally med hygge og komfort, mens @idetgulehus bruger Sally som festligt indslag i en stilren indretning.

Bliv inspireret af de skønne indretninger og se, hvordan du kan style Sally på flere måder.

Rigtig god fornøjelse!

Nostalgisk hygge hos @frederikkekaysen

Hvad betyder din altan for dig?
– Min altan giver et lille stykke natur lige midt i byen. Noget, jeg godt kan savne, ved at bo på 4. sal - især om sommeren. Men heroppe får jeg en ægte udendørsfølelse og så med fantastisk udsigt.

Hvad har du tænkt over i indretningen af din altan?
– For mig er altanen en forlængelse af stuen, hvor hygge og komfort er det vigtigste. Så der er selvfølgelig godt med puder og tæpper. Og så er den indrettet med møbler, der let kan flyttes rundt alt efter, hvor solen står.

Beskriv en drømmedag på altanen
– Min drømmedag på altanen består af (sen) morgenmad i solen, en malesession, efterfulgt af en lur i skyggen af min parasol. Til sidst rykker jeg bord og bænk ned for enden for, at solnedgangen over byen kan være bagtæppe til grillaften med min kæreste.

Hvorfor valgte du Sally parasol i grøn?
– Sally parasollen giver mig de skønneste retrovibes med et twist af sydfransk strand. Og jeg elsker, hvordan den er smuk både indeni og udenpå i farver, som matcher stuen på den anden side af døren.

Et festligt indslag hos @idetgulehus

Hvad betyder din altan for dig?
– Min altan betyder virkelig meget for mig. Den er mit frirum, hvor jeg lige kan sætte mig ud og trække stikket. 

Hvad har du tænkt over i indretningen af din altan?
– Det har været vigtigt for mig at få plads til planter og nips, uden at altanen blev for overfyldt. Det vigtigste formål for altanen her er, at der skal være plads til både at drikke vin med veninderne og til at hygge med en bog. Derfor har jeg bygget den lange bænk, som har plads til begge dele og samtidig fungerer som en smart opbevaringsløsning, så jeg kan gemme alt rodet væk. Det får altanen til at virke mindre "proppet" i min optik. Jeg har også tænkt meget over, hvor jeg har lyst til at sidde i forhold til solen. Jeg har generelt lagt mærke til i min indretning, at jeg altid sætter mig der, hvor der er lyst - derfor går jeg meget op i at indrette efter det. Jeg har derfor valgt at placere bænken op ad muren, fordi det er der, der er eftermiddagssol. Jeg leder stadig efter den perfekte lænestol til aftensolen.

 Beskriv en drømmedag på altanen?
– Min drømmedag på altanen består helt klart af at sidde i solen og læse en god bog med min kat og en kop kaffe i hånden. Det giver simpelthen bare en helt særlig ro!

 Hvorfor valgte du Sally i grøn?
– Jeg faldt for Sally i den lækre grønne farve, fordi jeg synes, at den har det helt perfekte vintageudtryk. Den giver mig ægte 50'er strandvibes. Jeg vil sidde hele sommeren og drikke lemonade under den. 

 

Vi vil elske også at se, hvordan du styler Sally! Send os gerne et billede på kundeservice@altanbutikken.dk eller tag os på Instagram @altanbutikken og #altanbutikken