Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Find din altantype! - De klassiske tre

Er du den heldige nye ejer af en altan? For mange af os, har drømmen om en altan i storbyen stået på ønskelisten i lang tid. Og når drømmen endelig går i opfyldelse, er den søde ventetid fyldt med forestillinger om det perfekte uderum. Her har du måske set dig selv nyde en god bog, drikke drinks med vennerne eller kokkerere det perfekte måltid. Men indretningen af de ekstra kvadratmeter udendørs kan også hurtigt føles uoverskuelig. Inden du går i gang, er det derfor vigtigt at få afklaret præcis, hvilken altantype, du er. Vi giver dig derfor her tre af de mest klassiske altantyper, så du nemmere kan pejle dig ind på præcis din type og dermed din indretning. 

Klassikeren
For den klassiske altantype er udelivet centreret omkring middagen. Her nyder man den lækre grillmad i aftensolen med vennerne eller morgenmaden i de tidlige solstråler. Derfor skal indretningen her selvfølgelig centreres om det perfekte altanbord. Og her er et multifunktionelt foldebord den ideelle løsning. Foldebordet kan du slå ud eller ned alt efter pladsbehov og samtidig også spare plads, når bordet ikke er i brug. Dette gør også bordet velegnet til mange størrelser af uderum. Hos os finder du både foldeborde i klassisk træ eller sort metal for et mere strømlinet udtryk.

Billede 1: Alberte Gateleg Bord med Freja fletstol med armlæn. Billede 2: Clara gateleg metalbord med Freja fletstol med armlæn

Solelskeren

Er du den ukronede soldronning eller konge? Og forestiller du dig altanlivet som at tage på en mini-solferie? Så skal din indretning på altanen afspejle det perfekte sol-setup! Her skal indretningen centrere omkring de helt rette solstole eller liggestole. Tilføj parasollen, der passer til netop din æstetik, samt skønne tekstiler i mønstre og farver for den helt perfekte solaltan.

Billede 1: Lafuma liggestol med Regatta Loungesofa og Alma hængebord. Billede 2: Lafuma liggestol med Stine parasol og Agnes opbevaringsbænk.

Tænkeren
Når du tænker altan, tænker du så mig-tid? Tid til at koble af, læse en bog, nyde dit eget selskab? For dig skal altanen derfor også være en rolig og minimalistisk indretning, der giver dig plads til at koble af. Udforsk vores udvalg af altanbænke, der tilføjer et klassisk element til altanen, og kombiner det med et af vores enkle og praktiske hængeborde for en elegant, afslappet atmosfære. No muss, no fuss!

Billede 1: Mikado bænk. Billede 2: Opus bænk.

Vi håber, at du med vores guide er blevet klogere på lige præcis din type og ønsker dig rigtig god fornøjelse med indretningen!