Left Fortsæt med at handle
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Black Friday donation til Ungdommens Røde Kors

Både i 2020 og 2021 støttede vi med stor succes Ungdommens Røde Kors i den svære juletid for udsatte børn og unge i Danmark, hvor vi donerede 50% af vores omsætning på Black Friday til organisationen. 

Selvom vi i år har en Black Friday med tilbud på hjemmesiden vil vi, traditionen tro, igen i år donere 50% af vores omsætning* på Black Friday til Ungdommens Røde Kors.
*Vi støtter med 50% af omsætningen på Black Friday. Vi støtter med op til 15.000 kr.

Vores støtte vil gå, som den også gjorde i 2020 og 2021, til at sikre jule- og sociale aktiviteter for børn anbragt på døgninstitution.

Ungdommens Røde Kors har over 3000 frivillige, som er med på at gøre en stor forskel for tusindvis af børn og unge i Danmark. Julen er en højtid, som kan være svær for mange danske børn og unge, hvis de på grund af sygdom, vold eller svigt i familien ikke kan holde jul derhjemme.

Derfor vil vi gerne bidrage med at gøre en forskel, så nogle af Danmarks mest udsatte børn kan være med til julearrangementer, hvor den barske hverdag glemmes for en stund.
De unge frivillige i Ungdommens Røde Kors har brug for midler til at arrangere børnecaféer, hvor de bager julekager, klippeklistrer, laver julegaver og meget andet sammen med børn på landets hospitaler, krisecentre, psykiatriske afdelinger og døgninstitutioner. Dette synes vi er værd at bakke op omkring.

Læg lidt ekstra i kurven på Black Friday, så støtter du automatisk Ungdommens Røde Kors med halvdelen af købsbeløbet.

Ønsker du at støtte URK's arbejde med udsatte børn og unge direkte, kan du gøre det her: Støt Ungdommens Røde Kors