Black Friday donation til Ungdommens Røde Kors

Det er en mærkesag for os i Altanbutikken at bidrage til at alle børn og unge får en god jul

Derfor donerer vi 50 % af vores omsætning* på Black Friday til Ungdommens Røde Kors.
Helt siden 2020 har vi under Black Friday støttet Ungdommens Røde Kors, og udsatte børn og unge. Vores støtte vil traditionen tro gå, til at sikre sociale juleaktiviteter for børn anbragt på døgninstitution og hospitaler.

Ungdommens Røde Kors har over 3000 frivillige, som er med til at gøre en stor forskel for tusindvis af børn og unge i Danmark. Julen er en højtid, som kan være svær for mange børn og unge, hvis de på grund af sygdom, vold eller svigt i familien ikke kan holde jul derhjemme.

Derfor vil vi gerne bidrage med at gøre en forskel, så nogle af Danmarks mest udsatte børn kan være med til julearrangementer og føle lidt julestemning i december måned. Og glemme den barske hverdag for en stund. 

De frivillige i Ungdommens Røde Kors har brug for midler til at arrangere børnecaféer, hvor de bager julekager, klippeklistrer, laver julegaver og meget andet sammen med børn på landets hospitaler, krisecentre, psykiatriske afdelinger og døgninstitutioner. Dette synes vi er værd at bakke op omkring.


Læg lidt ekstra i kurven på Black Friday, så støtter du automatisk Ungdommens Røde Kors med halvdelen af købsbeløbet.

Ønsker du at støtte URK's arbejde med udsatte børn og unge direkte, kan du gøre det her: Støt Ungdommens Røde Kors

*Vi donerer 50% af omsætningen på Black Friday. Vi støtter med op til 20.000 kr.