Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Kundeaften i Altanbutikken - Gratis altanrådgivning og inspiration! 🌿

 

Vi vil gerne invitere dig til en eksklusiv kundeaften i vores butik på Frederiksberg, hvor det kreative team bag Altanbutikken, Zane, Tanja og Trine, vil være til stede for at give dig gratis rådgivning og hjælpe dig med at indrette din altan på den mest fantastiske måde. 

📍 📅 Vores kundeaften vil finde sted onsdag d. 29. maj fra kl. 17.00 til 19.00 i vores Showroom på Godthåbsvej 11 Frederiksberg.

 

 

💡 Dette er en enestående mulighed for dig til at få professionel vejledning og ekspertise, så du kan skabe din drømmealtan. Zane, Tanja og Trine vil være til rådighed for at besvare dine spørgsmål, give dig praktiske tips og inspiration samt hjælpe dig med at udnytte din altans potentiale fuldt ud.

🍷 Vi vil sørge for at der er lidt lækkert læskende samt snacks, mens I oser rundt og får rådgivning. 

 

 

📐 For at sikre, at vi kan give dig den bedst mulige rådgivning, beder vi dig venligst om at forberede dig på forhånd. Tag venligst billeder af din altan og mål den, så vi kan få et godt overblik over rummet. Hvis du har en plantegning af din altan, vil det også være nyttigt at medbringe den. På den måde kan vi give dig mere præcise og skræddersyede råd, der passer til dine behov og ønsker.

Tilmelding til denne begivenhed er gratis, men antallet af pladser er begrænset. Så skynd dig at tilmelde dig ved at udfylde tilmeldingsformularen nedenfor. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en hyggelig aften på Frederiksberg med masser af inspiration og rådgivning! Så vi kan hjælpe dig med at forvandle din altan til et fantastisk opholdssted.

Med venlig hilsen,
Det Kreative Team hos Altanbutikken