Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Find din altantype part 2 - De kreative

Vi har tidligere givet vores bud på de tre klassiske altantyper, som du finder her. Synes du ikke, at de typer var helt skræddersyede til dig, er der heldigvis råd at hente. For her giver vi yderligere fire typer af altanejere, hvor behovet til indretningen er mere specifikt. 

 

Selskabspapegøjen
For selskabspapegøjen er altanen ikke blot samlingspunkt for middag, men alle former for selskaber. Det er her, hvor vennerne og familien samles. Her, der skal grines, krammes og snakkes til langt ud på natten. Derfor er det vigtigt at skabe den helt rette og afslappede atmosfære til godt selskab. Med en loungeserie sætter du rammen for hyggen og skaber en både komfortabel og elegant indretning. Udforsk vores to loungeserier, der passer ind i hver sin æstetik.

Billede 1: Regatta Rope Lounge. Billede 2: Beate Bambus lounge

Madøret
Er du typen, der lever og ånder for madlavning? Og forestiller du dig altanen som en forlængelse af køkkenet? Så er et grillbord et musthave i dit uderum! Udforsk vores store udvalg af elegante og praktiske grillborde, der passer ind i mange typer uderum. Tilføj plantekasser med dine yndlingsurter og spiselige planter, og du har en altan, der vil gøre enhver foodie misundelig.

Billede 1: Dora metal grillbord med Mie metalhylde. Billede 2: Dora grillbord i træ

Planteelskeren
For dig, der straks tænker grøn oase, når du tænker altan. Her skal dit uderum boble af et væld af planter og blomster. Derfor skal indretningen fokusere på at finde det bedste tilbehør til dine planter. Her gælder det krukker og plantekasser, der er praktiske såvel som æstetiske. Du kan også overveje et altangitter, der skaber en flot og frodig plantevæg, og samtidig sparer gulvplads på din altan.

Billede 1: Klimakrukken + Maja altankasse. Billede 2: Maja altankasse.

Jongløren
Er du typen, der elsker at have flere bolde i luften og gerne ser din altan som en afspejling af dette? Så skal dine altanmøbler også have flere talenter. Derfor skal du tænke i multifunktionelle møbler til dit uderum. For eksempel med et hængebord, der giver dig både spiseplads og et praktisk tørrestativ i én. Eller med en opbevaringsbænk, der både giver en flot og hyggelig siddeplads, men samtidig kan opbevare mange nødvendigheder til livet på altanen.

Billede 1: Agnes opbevaringsbænk med Alba hylde. Billede 2: Alma hængebord med Javi stol.

Vi håber, at du med vores guide er blevet klogere på lige præcis din type og ønsker dig rigtig god fornøjelse med indretningen!