Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Shadecph - vores systue i Greve

Linda og hendes team tager sig godt af din altansejlsordre

Shadecph - Altanbutikkens egen systue i Greve

Historie

Skygge og læ er vigtigt på en altan. Med det rette altansejl kan du forlænge din altansæson. Derfor har vi siden vi startede Altanbutikken i 2013 også tilbudt muligheden for at få produceret altansejl efter specifikke mål.

I takt med at efterspørgslen på gode langtidsholdbare altansejl med de korrekte individuelle mål blev større, så vi behov for at have mere styring på produktionen. I efteråret 2020 startede vi derfor vores egen systue, Shadecph, op, og har siden produceret altansejl i vores egne lokaler i Greve.

Altansejl

Systuen producerer altansejlene i tæt samarbejde med montøren og kundeservice, så alle informationer om mål, fastgørelse samt andre valg kommer korrekt ud i det endelige produkt.

Vores fokus er at levere altansejl nemt, hurtigt og godt. Vi bruger kun de bedste stoftyper til dette produkt, så vi ved at det er en langtidsholdbar investering.
Vi syr altansejl i stof med 10 års garanti, og oplever at sejlene holder meget længere end dette.

Andre opgaver

Hos Shadecph er det også muligt at lave andre syprojekter.
Vores syersker har uddannelser inden for design og møbelpolstring. Har du derfor et projekt du gerne vil have hjælp til, send os en mail på kundeservice@altanbutikken.dk så forsøger vi at hjælpe dig videre efter bedste evne.

Vi elsker en god udfordring.

Teamet

På vores systue i Greve består vores dygtige team af 4 rutinerede syersker, Kari, Oleh, Erica og Linda.