Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Showroom i AarhusAltanbutikkens showroom, Aarhus
Otaku Store
Mariane Thomsens Gade 2F
8000 Aarhus

Åbningstider:
Se altid opdaterede åbningstider i bunden af siden.

Altanbutikken har fået showroom i Otaku Store ved Aarhus Ø. Derfor kan vi nu tilbyde vores jyske kunder muligheden for at se et mindre udvalg med hovedvægt i vores eget brand Balcony Living Cph i Otaku Store. Her har du mulighed for at komme ned og se og prøve vores møbler samt tilbehør. 

Vi lagerfører ikke varer i showroomet i Otaku Århus, men personalet kan hjælpe med at bestille ordren direkte i vores webshop, hvorefter vi sender dine varer fra vores eget lager direkte hjem til dig. 

Otaku Store er et butiksfællesskab, som samler brands til en unik købsoplevelse, inden for livsstilsprodukter. Snyd ikke dig selv for et besøg i den super fine butik, som udover spændende livsstilsbrands også har en hyggelig café, hvor du kan nyde en god kop kaffe.   

Ligesom i vores showroom på Frederiksberg, har vi gjort meget ud af at indrette området vi har i Otaku, så du som kunde får en helhedsoplevelse, og derved har mulighed for at se hvordan din altan kan se ud. Dette giver gode idéer til fuld udnyttelse af en altans potentiale. Fra det store udvalg samt placering af møbler, til det fuldendte look med tilbehør, som er med til at gøre din altan helt unik.

Vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe dig videre med din altandrøm. 

Kundeservice
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende en mail på: kundeservice@altanbutikken.dk eller ringe til vores kontor i Greve på 52585867, inden for vores telefontider: 

Telefontider: Mandag - Torsdag: 10.00 - 14.00 og Fredag: 10.00 - 13.00.

For henvendelser om hvilke specifikke varer der findes i Otaku Store, kontakt showroomet direkte på 93408420. For alle andre henvendelser bør du i stedet tage kontakt til kundeservice. 

Retur
Det er ikke muligt at returnere varer du har købt på vores webshop i Otaku Store, Aarhus. Returvarer skal sendes til vores lager. Se nærmere i handelsbetingelserne.