Fri fragt ved 1.000 kr. | Levering 1-3 hverdage

Hvad du skal måle inden du køber altankasser

Nu er foråret her, og så kan du godt begynde at tænke over altankasser. Vi har allerede skrevet en masse om hvad og hvornår du kan plante ud (se links i bunden af denne blogpost), men hvad skal du egentlig have styr på, inden du køber nye altankasser? Her kommer en hurtig guide.

For det første skal du beslutte dig for, hvor på dit altangelænder at altankasserne skal hænge. De fleste altangelændere har et standardmål på enten 4, 5 eller 6 cm, og vi har masser af forskellige altankasser i forskellige farver og længder, med ombuk, der passer til disse standardmål. Du skal altså måle bredden på dit gelænder, som vist herunder, for at du kan finde netop dén altankasse, der passer til dit uderum.

Mål altangelænderet

Ombuk skal passe med gelænder

Hvis dit gelænder ikke har et af disse standardmål, har vi heldigvis også et par forkellige alternativer. De smukke altankasser i teak, fra vores eget brand Balcony Living,  leveres med et fleksibelt beslag, der kan gå fra 2-11 cm, og passer derfor til de fleste altaner.

Altankasse i teaktræ

Hvis du foretrækker at have dine altankasser hængende på et rundet trægelænder, har vi et stort udvalg altankasser og potteholdere lavet i plast, bl.a. fra det hollandske kvalitetsbrand Elho, hvis produkter alle er lavet i genbrugsplast.

Et alternativ er Lechuza. Altankasser, der monteres med en fleksibel nylonløsning, hele vejen rundt om gelænderet, med en max længde på 38 cm. Disse leveres med flytbar plastindsats, legakugler og selvvandingssystem.

Vi har altankasser i mange forskellige designs, størrelser og materialer, så du kan være sikker på, at vi også har noget der passer til din smag og dine behov. Og du er altid meget velkommen i butikken, hvor vi står klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. 

Har du brug for inspiration til at plante ud, så læs mere her:
Tyvstart altankasse sæsonen
Hvad kan jeg plante i skygge
Forår på altanen