Mad til altanen: Grillet spidskål & squash vendt i kokos sambal og mynte
Amalie Sigrid har lavet en endnu en sommerlig opskrift, som kombinere friske danske grøntsager og en lækker Indonesisk/Sri Lankansk kokos sambal.
Retten kombinerer røgede og krydrede smage med sødme og friskhed - og det smager virkelig skønt sammen!
Kokos sambalen er lavet med ristet kokos, sambal oelek, honning og frisk mynte og går perfekt til den grillede, sommerlige smag fra squashene og spidskålen.
Prøv selv opskriften herunder!
Du kan gemme opskriften som en fil og printe den ud.
Rigtig god fornøjelse!
Vi vil sammen med Amalie Sigrid give dig fire opskrifter i løbet af sommeren. Så sørg for at følge med på sociale medier eller få opdateringerne fra vores nyhedsbreve 💌
Hvis du selv kaster dig ud i at lave en af retterne, så tag os gerne med @altanbutikken, så vi kan dele din kogekunst 🥕